Bemutatkozás

 

Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat!

A Smartline Travel online utazásközvetítő szolgáltatás hosszas előkészítő munka eredményeként 2018. októberében indult azzal a céllal, hogy segítsen az utazni vágyóknak a lehető legkedvezőbb áron eljutni az egyes desztinációkra. 

Vállalkozásunk fő profilja kezdetben a személyre szabott utazási csomagok elkészítése volt, mely során összekapcsoltuk az egyéni szervezés minden előnyét az utazási csomagajánlatok biztonságával és magas fokú szervezettségével.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára eljutottunk oda, hogy weboldalunkon a személyre szabott ajánlatok mellett 55 magyar és külföldi utazásszervező több, mint 30.000 utazási ajánlata lefoglalható azonos áron és feltételekkel.

Partner irodánk kiemelkedő kapcsolatrendszere lehetővé teszi számunkra, hogy a legszélesebb hazai és nemzetközi kínálatból találjuk meg utasainknak a megfelelő ajánlatokat a legkedvezőbb árakon.

Szemléletünk azonban a kezdetektől fogva változatlan; minden utasunkat egyénre szabottan, egyedi kívánságait és igényeit teljes mértékben szem előtt tartva szolgálunk ki.

 

Szolgáltatásaink:

Az utazások és szolgáltatások foglalása Mammut Neckermann partner irodánkon keresztül történik.

 

Bármilyen utazással kapcsolatos kéréseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is törzs utasaink között üdvözölhetünk.