Bemutatkozás

Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat!

A SmartLine Travel online utazásközvetítő szolgáltatás hosszas előkészítő munka eredményeként 2018. októberében indult azzal a céllal, hogy segítsen az utazni vágyóknak a lehető legkedvezőbb áron eljutni az egyes desztinációkra. Tapasztalt utazóként gyakran értetlenül álltunk egy-egy túlárazott utazási csomag láttán, emiatt hosszasan kerestük annak a lehetőségét, miképp tudnánk kedvező árú utakat hivatalos, szervezett keretek között lebonyolítani. Végül lehetőséget kaptunk a piacvezető Mammut Neckermann irodától, amely kiemelt partnerként több évtizedes tapasztalatával nyújt garanciát a minőségre és megbízhatóságra.

A SmartLine Travel fő profilja kezdetben a személyre szabott utazási csomagok elkészítése volt, mely során összekapcsoltuk az egyéni szervezés minden előnyét az utazási csomagajánlatok biztonságával és magas fokú szervezettségével. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára eljutottunk oda, hogy weboldalunkon a személyre szabott ajánlatok mellett 55 magyar és külföldi utazásszervező több, mint 30.000 utazási ajánlata lefoglalható azonos áron és feltételekkel.

Partner irodánk kiemelkedő kapcsolatrendszere lehetővé teszi számunkra, hogy a legszélesebb hazai és nemzetközi kínálatból találjuk meg utasainknak a megfelelő ajánlatokat a legkedvezőbb árakon, szemléletünk azonban a kezdetektől fogva változatlan; minden utasunkat egyénre szabottan, egyedi kívánságait és igényeit teljes mértékben szem előtt tartva szolgálunk ki.

Szolgáltatásaink:

  • 55 iroda naponta frissülő utazási adatbázisa (repülős utazások, sportutak, hajóutak stb.)
  • személyre szabott utazási ajánlatok készítése
  • szállásfoglalás
  • repülőjegy értékesítés
  • egyéni és csoportos utak szervezése
  • utasbiztosítások
  • reptéri transzfer

*az utazások és szolgáltatások foglalása Mammut Neckermann partner irodánkon keresztül történik.

Bármilyen utazással kapcsolatos kéréseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is törzs utasaink között üdvözölhetünk.