Vélemények

Véleményed fontos számunkra! Kérjük segítsd munkánkat, és írd meg nekünk tapasztalataidat e-mailben, Facebookon vagy Google-n, hogy a jövőben is minőségi, megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani! 

Rólunk írtátok:

Kedves, fiatalos, segítőkész csapat, akik segítettek az eddigi legszebb nyaralásom megszervezésében! Kérdéseimre akármikor választ adtak, segítséget nyújtottak! Csak ajánlani tudom mindenkinek, és nem ez volt az utolsó utazásom, amelyben a segítségüket kértem! Köszönöm az élményt! :)

Noémi - 2018. Gran Canaria, Kanári-szigetek

 

A megkeresés után nagyon gyorsan megkaptuk a mi igényeinknek megfelelően összeállított ajánlatot. Jó áron, remekül megszervezett nyaraláson vettünk részt. Segítőkész, barátságos, precíz ügyintézés. Velük tényleg úgy éreztük, mindent elkövetnek azért, hogy elégedettek lehessünk. Sikerült! Csak ajánlani tudom!

Zoltán - 2018. Makadi Bay, Egyiptom

 

Bátran kijelenthetem, hogy nagyon szuper nyaralást szerveztetek nekünk! Minden úgy van, ahogy megígértetek! A sziget meseszép, a hotelt csak ajánlani tudom. Tiszta, végtelenül kedves mosolygós személyzet. Ezt a csomagot bátran ajánlhatjátok másnak is. Mint ahogy biztos lehetsz benne, hogy mi is csak ajánlani fogunk bennetek mindenkinek! Köszönjük szépen! És remélem, még sok utunkat szervezitek!

György - 2019. Gran Canaria, Kanári-szigetek)

 

A nászutunkat töltöttük a Maldív-szigeteken a SmartLine Travel segítségével. Tökéletes volt minden, ár-érték arányban a legjobbat találták nekünk. Segítőkész és gyors szervezés, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! :)

Eszter - 2019. Meeru, Maldív-szigetek

 

Párommal egy felejthetetlen hetet töltöttünk el Cipruson, Ayia Napán. A szállás illetve biztosítás kiválasztásában kértük a SmartLine Travel segítségét és nagyon megvoltunk elégedve mind a szállással mind a teljeskörű biztosítással. Ár-érték arányban a legjobbat ajánlották nekünk és például biztosítás terén tényleg ez volt a legjobb a piacon. Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel és bátran ajánljuk bárkinek.

Tamás - 2019. Ayia Napa, Ciprus

 

Szeretném megköszönni a többiek nevében is a segítséget, tökéletes nyaralásunk volt! Az utazással semmi probléma nem volt, a hotel nagyon szép volt, az étel is nagyon finom volt, és az ott dolgozok is nagyon barátságosak voltak velünk. Nagyon szép volt a tengerpart része is a hotelnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és köszönjük a segítséget!

Benjamin - 2019. Makadi Bay, Egyiptom

 

A szálloda nagyon szép és rendezett volt. Az ellátásra sem lehetett panasz, voltak különleges ételek is. A partja kicsit sziklás volt, de ezt tudtuk, hogy így lesz. A város is nagyon szép, egyszer érdemes mindenkinek elmenni Törökországba. Igaz aki nem bírja a meleget, inkább tavasszal vagy késő ősszel érdemes. Még egyszer köszönjük a fáradozásotokat! :)

Norbert - 2021. Alanya, Törökország

 

Nagyon köszönjük a szervezést és a sok segítséget az utazásunkkal kapcsolatban! Az erdőtűz okozta kezdeti nehézségek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, szép helyeken jártunk, jókat strandoltunk, pihentünk, de rengeteg élményben is részünk volt! 

Dorina - 2021. Side, Törökország

 

Egy kis beszámoló... Hol is kezdjem. Az étel nem túl változatos, de ehető volt, senki nem halt éhen :D A táj meseszép... nem lehetett vele betelni. A part kicsit kavicsos, de csak az első két méteren, utána homokos. Nagyon korrekt volt a szálloda, mivel este negyed hétkor hagytuk el a hotelt. Délben kellett csak a szobát, de egészen estig élt az ellátás nekünk. Mégegyszer köszönjük a segítséget nektek! 

Renáta - 2021. Paphos, Ciprus

 

Köszönjük szépen ismét a tökéletes szervezést. Thaiföldi körutazásunkhoz hasonlóan most is gördülékenyen és simán ment minden. A hotel remek választás volt, a standard szoba is részben tengerre nézőnek felelt meg. Dominika pedig... álomszép! :) 

Ferenc - 2021. Punta Cana, Dominikai Köztársaság


Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények Vélemények