Júliustól közvetlen járattal utazhatunk Santorinire Budapestről

Kategória: Hírek,

Santorini mellett Menorcával is összeköti Budapestet a Wizz Air. 

A koronavírusoz kapcsolódó korlátozások enyhítésével párhuzamosan a Wizz Air számos bázisát újraindította, sőt kapacitásának fokozatos bővítésén dolgozik.

Ennek eredményeként a magyar székhelyű légitársaság júliusban új közvetlen járatot indít Santorinire és Menorcára budapesti indulással. Santorini Görögországban a hetedik, míg Menorca Spanyolországban a tizenhatodik desztinációja lesz a légitársaságnak a magyar fővárosból.

Heti két járat az új úti célokra

A közlemény szerint Santorini július 15-től szerdánként és vasárnaponként, míg Menorca július 18-tól keddenként és szombatonként lesz elérhető a Wizz Air járataival. 

Santorinit senkinek sem kell bemutatni, a vulkanikus szigetegyüttes Európa egyik legismertebb üdülőhelye. A görög sziget mesés panorámája, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete egy festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat.

Menorca, a Baleár-szigetek második legnagyobb tagja pedig remek kikapcsolódást nyújthat azok számára, akik kellemes melegre és homokos strandok széles kínálatára vágynak. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Görögország és Spanyolország is július elsején nyitja meg határait a turisták előtt.

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó cikkek:

Utazási tanácsok a koronavírus idejére 

Spanyolország július elsejétől fogadja a külföldi turistákat

Hivatalos: július 1-től nyaralhatunk Görögországban

Vissza a bejegyzésekhez