9 tökéletes helyszín lánykéréshez

Kategória: SmartLine Blog,

„IGEN”- a szó, amit minden férfi hallani akar, amikor élete párjának felteszi a nagy kérdést. Hogy garantáltan jól sikerüljön a lánykérés, összegyűjtöttük a legalkalmasabb helyszíneket számodra.

Az eljegyzésről szóló elképzelések nagyon különbözőek lehetnek. Vannak, akik rózsaszirmokra, gyertyafényre és kedves szavakra vágyó romantikus alkatok, és vannak akik egyszerűen egy felejthetetlen élményt szeretnének okozni életük párjának. Mindenképp olyat, amilyet nem minden nap élhet át az ember.

Összegyűjtöttünk tehát 9 tökéletes helyszínt, ha lánykérésről van szó, legyen az romantika a tengerparton, a levegőben vagy épp a víz alatt.

Párizs | Velence | Santorini
Disneyland | New York | Trolltunga
Tengerpart | Levegő | Víz alatt

1. Párizs 

Ha lánykérésről van szó, természetesen nem hiányozhat a listánkról Párizs városa. Helyszínként választhatjuk akár az Eiffel-torony legfelső szintjét, vagy a Place du Trocadéro-t, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Franciaország látványosságaira vagy akár a leghíresebb hidakat, amiket szerelmi lakatok díszítenek.

Essen a választásunk bármelyikre is, egy biztos, Párizs maga a romantika. Annak érdekében, hogy tökéletes fotókat kaphassunk életünk nagy napjáról, a legjobb, ha kora reggelre tervezzük a lánykérést, hogy minél kevesebb turista legyen a fényképeinken.

Párizs
Fotó: gototravelguides.net

Kiemelt ajánlataink Párizsba >>

 

2. Velence 

Ha egy velencei romantikus hétvégéről beszélünk, egyből a kis vízi utakon való gondolázás jut eszünkbe kellemes zene és egy finom pohár bor kíséretében. Ez bizony tökéletes légkör egy lánykéréshez.

Lehetőségünk van előre leegyeztetni, hogy egy csokor rózsát és egy üveg pezsgőt is elrejthessünk a siker érdekében, sőt igény esetén akár szerenádot is kérhetünk a gondolásoktól. Attól azonban óvakodjunk, hogy túlzásba essünk a mértéktelen romantikával.

Velence

Kiemelt ajánlataink Velencébe >>

 

3. Santorini 

Mi lehetne romantikusabb, mint egy lánykérés a naplementében, a háttérben a jellegzetes fehér házakkal, Santorini egyedülálló szépségével és a gyönyörű tengerrel? Ha egy ilyen környezetben tesszük fel a nagy kérdést, garantáltan „IGEN” lesz a válasz.

Santorini
Fotó: photographersantorini.com

Kiemelt ajánlataink Santorinire >>

 

4. Disneyland 

Akár Párizst, akár az Egyesült Államokat választjuk, néhány nő számára a „disneyfeeling” a tökéletes választás egy eljegyzésre. Teljesen mindegy, hogy egy csodásan eltöltött nap után tesszük fel a nagy kérdést, vagy a disneylandi látogatásunk kezdetekor kérjük meg párunk kezét. Ebben az esetben az eljegyzés után még egy igazán különleges napot tölthetünk el egy ilyen izgalmas és szórakoztató környezetben.

Kiemelt ajánlataink Disneylandbe >>

 

5. New York

Ha legszívesebben egy nagy közönség előtt kérnéd meg életed párját, akkor New York városa a tökéletes választás számodra. Ha a Times Square-en teszed fel a nagy kérdést, bizonyára sok kíváncsiskodó vesz majd körbe titeket, és az „IGEN” elhangzása után garantáltan tapsviharban tör majd ki a tömeg.

De ha csak kettesben élnétek meg a pillanatot, páratlan varázsa lehet egy gyönyörű kilátással bíró New York-i tetőterasznak is.

New York

Kiemelt ajánlataink New Yorkba >>

 

6. Trolltunga (Norvégia)

Kissé szokatlan hely a lánykérésre a norvégiai Trolltunga szikla, ahonnan tökéletes kilátás tárul a szemünk elé. Ha ide tervezel eljegyzést, mindenképp kora reggelre időzíts, és kérj meg egy fotóst, hogy örökítse meg életetek egyik legszebb és legkülönlegesebb pillanatát. Ez a fajta lánykérés leginkább kalandoroknak és a természet szerelmeseinek ajánlott.

Trolltunga
Fotó: wandwjewellery.com

Kiemelt ajánlataink Norvégiába >>

 

7. Eljegyzés a tengerparton

Ha lánykérésről van szó, akkor a gyönyörű környezet már fél siker lehet. A tengerpartok és strandok jó idő esetén tökéletes példái ennek. Egy ilyen típusú eljegyzéshez a legalkalmasabb egy nyári naplementét választanunk. Ha ezek mind megvannak már csak a megfelelő szavakat kell megtalálnunk, amivel megkérjük életünk párját.

Chrissi

 

8. Eljegyzés a levegőben

Egy ejtőernyőzés alkalmával nincs éppen sok időnk feltenni szerelmünknek a nagy kérdést, ám ezeket a különleges perceket garantáltan nem felejtjük el. Egy ilyen lánykérés alkalmával lehetőségünk van akár pár barátunkat is bevonni, akik miközben mi kiugrunk, a földön egy hatalmas ponyvát kifeszítve felmutathatják kedvesünknek szóló személyes üzenetünket.

Ilyen eljegyzés alkalmával célszerű azonban a gyűrűt már a földre érkezve átadni, biztos, ami biztos…

Ejtőernyőzés
Fotó: texasskydiving.com

 

9. Eljegyzés a víz alatt

Ha nem éppen romantikus, sokkal inkább kalandor alkat vagy, akkor valószínüleg ez a lánykérés tökéletes formája számodra. Nincs más dolgod, mint életed párját meglepni egy közös búvárkodással, és egy vízálló felületre felírni a nagy kérdést. Egy ilyen típusú eljegyzés alkalmával hasznos lehet, mint minden merülésnél előre megállapodni a jelekről „igen” és „nem”.

Búvárkodás
Fotó: Marwan Abi Khalil YC

(forrás: Urlaubsguru)


 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Hasonló tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Vissza a bejegyzésekhez