Kihirdették a World Travel Awards 2020 győzteseit

Kategória: Hírek,

Idén Moszkvában hozták nyilvánosságra a World Travel Awards globális kategóriagyőzteseinek listáját. Egy éven keresztül lehetett szavazni a jelöltekre.

A WTA díjait 1993 óta osztják ki minden évben, az egyes földrészeken és globálisan is. A díjak átadására általában nagyszabású gálaesteken kerül sor, ezt idén online platformon rendezték meg  - írja a turizmus.com.

A szervezők tájékoztatása szerint egy éven keresztül lehetett szavazni minden kategóriában a jelöltekre, és azoknak ítélték oda a díjakat, akik a legtöbb szavazatot kapták.

A legjobb úti célok

A Világ vezető desztinációja címet idén első ízben a Maldív-szigetek kapta, Madeira lett a Világ vezető szigete.

A Világ vezető City Break úti célja címet Lisszabon kapta, Algarve pedig a Világ vezető tengerparti úti célja lett.

A Világ vezető kulturális desztinációja címet Oroszország érdemelte ki, a legjobb nemzeti turisztikai hivatal címét a Görög Turisztikai Minisztérium / Hivatal nyerte el.

A Világ vezető konferenciavárosa címet Madrid, míg a Világ vezető autókölcsönzője címet a Sixt nyerte el.

A legjobb szállodák

A szállodai szektorban a dubaji Armani Hotel lett a Világ vezető szállodája, míg a Világ vezető üdülőközpontja címet a szardíniai Forte Village Resort érdemelte ki. A Világ vezető zöld üdülőközpont a vietnami InterContinental Danang Sun Peninsula Resort lett.

A Világ vezető új szállodájává a dubaji Address Sky View-t választották, míg az Emerald Maldives Resort & Spa-t a Világ vezető új üdülőközpontjává nyilvánították.

A Világ vezető luxushotelmárkája a Four Seasons Hotels and Resorts, a Világ vezető all inclusive cége a Sandals, míg a Frasers Hospitality a Világ vezető apartmanszálloda-márkája lett.

A legjobb légitársaságok

A Világ vezető légitársasága címet az Etihad Airways, míg a Világ vezető repülőtere a Dubai International Airport érdemelte ki. A Világ vezető légitársasága a turistaosztály vonatkozásában az Emirates. 

A díjazottak teljes listája itt érhető el.

(forrás: turizmus.com, kép forrása: expreso.info)

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Vissza a bejegyzésekhez