TOP 10 vidéki wellness Hotel Magyarországon

Kategória: SmartLine Blog,

Magyarország egész évben remek hotelekkel vár! Íme 10 kihagyhatatlan vidéki wellness szálloda a Szállás.hu összeállításában. 

Nem akármilyen wellness bakancslistát állított össze a Szállás.hu Blog, ugyanis ezek a vidéki wellness hotelek 2020-ban nem maradhatnak ki a programjaitok közül! Rendhagyó szolgáltatások, különleges testkezelések és szédítően izgalmas élménymedencék várnak arra, hogy fejest ugorjatok az élménybe!

Készen álltok egy kis kikapcsolódásra? Mutatjuk, hol foglaljatok szállást! 

1. Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Az ország első holisztikus szállodája olyan élményekkel várja a családokat Bükfürdőn, amelyek joggal juttatják fel a hotelt a top 10-es listára.

A 2000 m2-es wellness világban több mint százféle szépészeti-, wellness-, és gyógykezeléssel várja a vendégeket. Köztük a legnépszerűbbek a gőzkamra, a tepidárium, a bioszauna, az aromakabin és a gyógynövényes szauna, de a lávaköves masszázst is érdemes kipróbálni! 

Caramell Premium Resort Bükfürdő

Caramell Premium Resort már 14.450 Ft/fő ártól >>

2. Hotel Karos Spa**** Zalakaros

Zalakaros remek úti cél azok számára, akik a Balaton közelében keresnek wellness hotelt, amely rendhagyó szolgáltatásokat kínál.

A Hotel Karos Spa Harmónia Spa Wellness részlege 4.000 m2-en kínál wellness szolgáltatásokat. Az úszómedence, a termálmedence, az élménymedencék, a gyermekmedence, a jégbarlang, és a szauna sziget meggyőző érv a zalakarosi wellness mellett, ráadásul vízi tornákon is részt vehetünk. A saját kútból nyert termálvíz pedig segít a regenerálódásban. Hát nem észbontóan jó ajánlat?

Hotel Karos Spa Zalakaros

Hotel Karos Spa már 13.356 Ft/fő ártól >>

3. Hotel Kapitány Wellness**** Sümeg

Akik szívesen összekötnék a wellness hétvégét egy történelmi utazással, azok számára a lehető legjobb választás Sümeg, és a Hotel Kapitány.

A Balatontól 20 km-re fekvő Sümegi Vár értékes történelmi emlék, a wellness kikapcsolódás mellett érdemes bejárni a vár környékét is. A hotel galériás medenceterében 5 beltéri, a belső udvaron pedig 2 várpanorámás kültéri medence található, emellett pedig masszázsszolgáltatások és testkezelések teszik még pihentetőbbé a sümegi látogatást. Kár lenne kihagyni!

Hotel Kapitany Wellness

Hotel Kapitány Wellness már 14.155 Ft/fő ártól >>

4. Hunguest Hotel Pelion**** Tapolca

Természetesen Tapolca sem maradhat le a listánkról. A gyógybarlangjáról méltán híres kisváros központjában fekszik a Hotel Pelion, amely a barlang fölött található, így a vendégek egy közvetlen folyosón juthatnak ide.

A hotelben exkluzív wellness szolgáltatásokat lehet igénybe venni, a jacuzzi, az élménymedence, a termálmedence, és a gyermekmedence mellett szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkamra, és tejesfürdők színesítik a szolgáltatások palettáját. A hotel mikroklímája jótékonyan hat az allergiás, asztmás és egyéb légzőszervi megbetegedésekre.

Hunguest Hotel Pelion

Hunguest Hotel Pelion már 13.992 Ft/ő ártól >>

5. Hotel Wellamarin**** Zamárdi

A Balaton-parton álló négycsillagos wellness szálloda lakótereit a feng shui elveit követve rendezték be, így a nyugalom és a harmónia garantált azok számára, akik a Zamárdiban található hotelben szeretnék kipihenni a szürke hétköznapokat.

A Black & Orange wellness részleg élménymedencékkel, gőzkabinnal, jégbarlanggal és gyertyafényes caldariummal segíti a relaxálást, amely csak a frissítő masszázsokkal lehet még ennél is kényeztetőbb élmény. A kulináris különlegességek még közelebb hozzák a szívünkhöz a bababarát Hotel Wellamarint.

Hotel Wellamarin

Hotel Wellamarin már 12.688 Ft/fő ártól >>

6. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****

A hotel bámulatos színvilága azonnal belopja magát a szívünkbe, a modern, kényelmes szobák a családok számára ideális választásnak bizonyulnak majd.

A szálloda különlegessége, hogy egy fedett folyosón keresztül átjuthatunk a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőbe, ahol élményfürdő, adrenalin csúszdapark, illetve vízgyógyászati- és masszázslehetőségek várják a vendégeket. A szálloda állatbarát, így a kutyáknak sem kell otthon maradniuk, amíg mi Zalakaroson wellnessezünk.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel már 14.900 Ft/fő ártól >>

7. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

A sárvári hotel gasztronómiai élményekkel, modern, kényelmes szobákkal és testi-lelki feltöltődéssel várja azokat a vendégeket, akik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatásait is igénybe vennék.

A szállodából közvetlen átjárással juthatunk a Sárvári Fürdőbe, ahol élményelemekkel felszerelt beltéri és kültéri medencék, illetve hangulatos vízi csúszdák teszik színesebbé a kikapcsolódást. A hotel vendégei all inclusive ellátásban részesülnek, garantáltan boldogan barátkoznak majd a magyar és a nemzetközi konyha remekeivel!

Park Inn By Radisson Sarvar Resort & Spa

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel már 14.900 Ft/fő ártól >>

8. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel**** Mátraháza

Mátraháza a Kékes lábánál fekszik, és kiváló célpont azoknak, akik a wellnessezés mellett szívesen túráznának is a környéken.

A bababarát szálláshely egy ősfás erdei szabadidőparkban helyezkedik el, a szobák meleg és otthonos hangulattal várják a vendégeket. A Wellness Világban található belső élménymedence sodrófolyosóval, gejzírekkel, légágyakkal, nyakzuhannyal, és buzgárokkal segíti az ellazulást, de a masszázsszolgáltatásokat és a különféle testkezeléseket is érdemes kipróbálni. A gyerekek különösen élvezik majd a gyermekmedencét és a játszószoba kényelmét!

Residence Ozon Superior Conference Wellness Hotel

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel már 15.136 Ft/fő ártól >>

9. Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

Elképzelhetetlen, hogy Hajdúszoboszló lemaradjon egy különleges wellness listáról, a Hotel Délibáb pedig igazán meggyőző választás az 1100 m mélyről feltörő, 75 °C-os, egyedülálló összetételű hajdúszoboszlói gyógyvizes saját medencéjével.

A szállodában megszálló vendégek különféle terápiás és prevenciós kezeléseken vehetnek részt, a Délibáb Wellness Oázisban pedig sodrófolyosós élménymedence, szauna világ és wellness kezelések fokozzák a kikapcsolódás élményét. A hotel éttermének kínálata és a saját cukrászda remek bázis lesz két fürdőzés között!

Hotel Délibáb

10. Thermal Hotel Visegrád

A visegrádi Lepencevölgyben fekvő szálloda az ország egyik legszebb részén, a Dunakanyarban található, a bámulatos panoráma mellett különféle wellness szolgáltatásokkal, és rendhagyó kezelésekkel várja a vendégeit. Egzotikus masszázsok, gőzfürdő, tepidárium, lebegőkabin, és speciális szaunaprogramok közül választhatunk, ha úgy döntünk, hogy a különleges visegrádi termálvízzel rendelkező szállodát választjuk a kikapcsolódáshoz.

A wellnessezés mellett érdemes felkeresni Visegrád nevezetességeit is, a város számos programot kínál az ide érkező kíváncsi turisták számára.  

Thermal Hotel Visegrad

Thermal Hotel Visegrád már 18.900 Ft/fő ártól >>

(forrás: blog.szallas.hu, képek forrása: utazzitthon.hu)

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó cikkek:

 

Vissza a bejegyzésekhez