Tovább terjeszkedik a Wizz Air: Palermoban nyitja meg 42. bázisát

Kategória: Hírek,

A Wizz Air bejelentette, hogy 42. bázisát Szicíliában nyitja meg, ahol 2021 júniusától két Airbus A321 típusú repülőgépet állít szolgálatba. Nyártól hét új útvonalat indít Palermóból és négy további belföldi járatot Bologna, Brindisi, Pisa, Milánó-Malpensa és Catania repülőteréről.

A Wizz Air Olaszországban 2004-ben kezdte meg működését egy Bergamo és Katowice közötti járat elindításával. A légitársaság az elmúlt 17 évben 41 millió utast szállított Olaszországból induló és az oda érkező járatain - írja a turizmus.com

Palermó a negyedik olaszországi bázisa lesz a diszkont-légitársaságnak. Az ide telepítendő két Airbus A321 repülőgép tizenegy új úti cél létrejöttét támogatja, amely tíz nagyvárost köt össze, úgymint: Bázel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport), Bologna, London-Luton, Milánó-Malpensa, Pisa, Torino, Treviso, Veroni, Brindisi és Cagliari – így 2021-ben további egymillió ülőhely lesz elérhető az olaszországi járatokon – közölték.

Palermóból június 1-jétől Bologna, Bázel, Verona, London-Luton, Pisa, Torino, Treviso úti célokba lehet majd utazni.

Emellett szintén június elejétől négy új belföldi útvonalon indítanak járatokat: Bologna–Brindisi, Pisa–Brindisi, Milánó-Malpensa–Cagliari és Catania–Pisa között.

"A Wizz Air új bázisa nemcsak további kedvezményes utazási lehetőségeket kínál majd, de pozitívan hat Olaszország gazdasági regenerálódására, és segít visszaépíteni a teljes turizmus iparágát is" – mondta a bejelentés kapcsán George Michalopoulos, a légitársaság kereskedelmi igazgatója.
(forrás: turizmus.com)

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó cikkek: 

 

Hasonló tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon!

 

Vissza a bejegyzésekhez