Több irodáját is bezárja az egyik legnagyobb magyar utazási iroda

Kategória: Hírek,

A NUR Travel a koronavírus miatti változásokra reagál, a közeljövőben főleg belföldi vagy autóval elérhető utazásokra építenek.

A koronavírus miatt összeomló turisztikai piac és a külföldi utazások iránti drámai keresletcsökkenés, és a 2021-es szezon bizonytalanságai miatt azonnali átszervezése kezd a Neckermann Magyarország utódja, a NUR Travel, amitől a cég a megújulást várja - írja a hvg.hu.

"Alkalmazkodva a járvány miatt felgyorsult digitális átálláshoz, az országos értékesítő hálózatában lévő irodáinak számát 2020 év végéig csökkenti, a jövőben az online értékesítésre helyezi hangsúlyt” - áll a cég közleményében. 

“A 2020-as piaci körülmények fundamentális problémákat hoztak az utazásszervezés piacán. A második hullám következtében Európa-szerte meghozott intézkedések természete és időzítése egyértelműen jelezte számunkra, hogy rövid- és középtávon is a piaci helyzet további bizonytalanságával kell együtt élnünk” - mondta Pap Ákos Zoltán ügyvezető.

Ezzel párhuzamosan a NUR Travel a 2020/21-es téli idegenforgalmi szezonra további megrendeléseket nem vesz fel, “a következő hónapokban elsődleges feladatának az árualap teljes megújítását tekintik.”

A megújult lehetőségek alapját egy ideig az az idegenforgalmi és járványügyi intézkedésekkel összhangban a belföldi turisztikai-, és az autóval elérhető európai úticélok fogják képezni a cég kínálatában.
(forrás: hvg.hu, kép forrása: turizmus.com)

 

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó cikkek:

 

Vissza a bejegyzésekhez