A Wizz Air nem lassít: újabb járatokat jelentett be Krétára és Santorinire

Kategória: Hírek,

Június közepétől lesznek elérhetőek a Budapest-Hania és a Debrecen-Santorini közvetlen járatok.  

A június 13-án induló Budapest-Hania útvonal bevezetésével a WIZZ lehetőséget biztosít a repülni vágyóknak, hogy ellátogassanak Kréta második legnagyobb városba - írja a turizmus.com

Haniá nem véletlenül kedvelt turistacélpont: a sziget észak-nyugati részén található város gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A sok szórakozási lehetőség, kulturális látnivaló és a tengerparti, óvárosi táj lenyűgöző kavalkádjában minden érdeklődő garantáltan megtalálja a számítását – tájékoztatott a légitársaság.

Görögország legnagyobb szigetén bőven lehet válogatni a csodás tengerpartok között, ebben a cikkben összegyűjtöttük a 10 legszebbet.

Repülős utazások Krétára már 105.000 Ft-tól »

 

Debrecenből Santorinire az első gép június 17-én száll fel, a jegyek már foglalhatók. A Kükládok vulkanikus szigete hófehér, kék kupolás épületeivel és festői látképével Európa egyik legismertebb üdülőhelye. A szigetről ide kattintva olvashatsz bővebben

Repülős utazások Santorinire már 178.000 Ft-tól »

 

A Wizz Air felhívja a figyelmet arra, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. A WIZZ Flex szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonal-változtatás esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra.

A közlemény kitér arra is, hogy a 2019-es pénzügyi évben az európai légitársaságok közül a Wizz Airnek volt a legalacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátása. A légitársaság további 268 korszerű, az Airbus A320neo családba tartozó repülőgépet rendelt meg, amelyeknek köszönhetően 2030-ig további 30 százalékkal csökkenti majd az egy utasra számított ökológiai lábnyomát.

 

A Wizz Air útvonal-választása nem véletlen. Görögország a napokban jelentette be, hogy május 14-től megnyitja kapuit a külföldi turisták előtt. Az országba azok a látogatók léphetnek be, akik megkapták a COVID-19 oltást, korábban átestek a víruson és rendelkeznek antitesttel, vagy pedig negatív koronavírus tesztet tudnak felmutatni a határon. A görök újranyitási tervekről itt írtunk.
(forrás: turizmus.com)

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

 Kapcsolódó cikkek:

 

   Hasonló tartalmakért kövess minket Facebookon és Instagramon!

    

Vissza a bejegyzésekhez